Domov

Mobilni dostop do interneta na hrvaškem

Uporaba interneta na hrvaškem preko slovenskih mobilnih ponudnikov je izjemno draga. Za tiste, ki nujno potrebujejo dostop do interneta, je zato smiselen nakup SIM kartice enega od hrvaških ponudnikov, preko katere je možno uporabljati internet in pošiljati SMS sporočila.

  • T-Mobile ponuja "Simpa Internet start paket" po ceni 100 kun za dostop preko tehnologij HSDPA/UMTS in EDGE/GPRS. Paket vsebuje SIM kartico in 100 MB prometa. Cena prenosa je sicer 1,00 kun/MB, obračunska cenota je 10 kB. V roamingu je cena 6,00 kun za 100 kB, obračunska cenota je 100 kB. Cena SMS sporočila je 0,47 kun na sporočilo.

    Lahko kupite tudi Simpa Internet paket z web'n'walk USB ključkom, ki ga vtaknete v računalnik in preko njega uporabljate internet. Cena tega paketa je 798 kun, poleg USB ključka pa vsebuje tudi SIM kartico in 100 MB prenosa. Kartica je zaklenjena na omrežje T-Mobile in ne deluje na drugih omrežjih.

  • VIP ponuja "Vipme Broadband box" po ceni 200 kun za dostop preko tehnologij HSDPA/UMTS in EDGE/GPRS. Paket vsebuje SIM kartico in za 200 kun prometa. Cena prenosa je 2,00 kun/MB, obračunska enota je 10 kB. Cena SMS sporočila je 0,48 kun na sporočilo.

    Če potrebujete USB modem, lahko kupite Vipme Broadband Vodafone Mobile Connect Modem po ceni 991 kun. Cena vsebuje tudi SIM kartico in 200 kun prometa.

Domov


Copyright © 2008 eSlovenija.net